Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autoservice Peter Luik

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autoservice Peter Luik is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in 'T Zand en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel

Recent aanbod

Opel Meriva 1.4 Selection
Benzine | Handgeschakeld | 2010 | 63.804 km

Snel zoeken

Carteam Autoservice Peter Luik

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autoservice Peter Luik in 'T Zand vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van je voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Ben je van mening dat je auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autoservice Peter Luik! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

jannie de jong
jannie de jong
Afgelopen donderdag had mijn zoon problemen met zijn auto , we hadden onze eigen garage gebeld maar die kon hem niet op korte termijn helpen en vele anderen ook niet omdat ze het te druk hadden . Gelukkig mocht hij bij autoservice Peter Luik even langskomen dan zou hij even kijken wat het probleem eventueel was , toen het gevonden was bood hij aan om hem de volgende dag te repareren . Dank je wel Peter dat je hem uit de brand hebt geholpen we zijn je zeer dankbaar voor dit gebaar grote klasse !!
RHJ Kroon
RHJ Kroon
Prima service Eerlijk bedrijf betaalbaar Update... Er was één of ander lucht verdeel iets defect en zou vervangen moeten worden.... Eerst keek men naar een nieuwe en toen men de prijs zag, ging men op zoek naar een knappe tweedehands, echter niet direct besteld. Uiteindelijk kon het item eenvoudig gerepareerd worden.... Waar andere garages rustig het vel over de neus halen van de klant, doen deze toppers dat niet...
Moncherie Koekje
Moncherie Koekje
Gewoon top !! Fijn en goed geholpen, zeer klantvriendelijk 👍🏻 Dankjewel voor de service Peter ! Wij komen binnenkort weer met onze volgende auto. Hopenlijk geniet Lana ( ? ) Van haar lekkere bot.
Rayender Vadim Van Dongen
Rayender Vadim Van Dongen
Zeer goed en kundig bedrijf, kunnen veel garages een voorbeeld aan nemen
Bekijk beoordelingen